Langedijker Run

De negende editie van de Langedijker Run stond zondag 2 juni op het programma. Wat was het weer gezellig!
We willen dan ook iedereen bedanken dat ze er bij waren. Alle bezoekers, lopers, jong en oud(er), alle vrijwilligers.

U kunt hier de uitslagen bekijken
U kunt hier de foto's bekijken

Op de dag zelf hebben we nog lootjes verkocht. Deze opbrengst gaat allemaal naar de Kanjerketting. We willen iedereen bedanken voor jullie komst en enthousiasme. De uiteindelijke opbrengstv oor de Kanjerketting is € 3707,55 geworden. Wat een geweldig bedrag!

Stichting Kanjerketting 
De Kanjerketting is er voor kinderen met kanker. De Kanjerkralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling en kinderen kijken uit naar de kleurige kralen. Elke Kanjerkraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care en nog vele andere kralen. 

Bij de Langedijker Run was Lisette aanwezig met haar dochter Nina om de cheque in ontvangst te nemen.

'Zondag waren Nina en ik uitgenodigd om namens de Kanjerketting een cheque in ontvangst te nemen bij de Langedijker Run in Noord-Scharwoude. Wat een gezelligheid was het daar in de Dorpsstraat.

Dit was de eerste keer dat wij zoiets deden en het was best spannend. Er werd mij gevraagd iets te vertellen over de Kanjerketting. Zonder voorbereiding vertelde ik in het kort over Nina, haar ervaring met de Kanjerketting, de betekenis van de kralen, het symbolische levensverhaal van het kind. Voor ik het wist rolden de woorden automatisch uit mijn mond.

Het maakte indruk, zonder dat ik het in de gaten had. Dat kwam pas achteraf, toen de organisatie mij, geroerd door mijn verhaal, bedankte. Toen er een hardloper even €50 cash toe stopte, want de Kanjerketting had het harder nodig. Toeschouwers die mij in tranen aanspraken.

De Kanjerketting is een belangrijk onderdeel van de levensweg van een kind met kanker. Geld is nodig om dit te financieren. Ons verhaal is voor ons "gewoon", maar zondag bleek maar weer dat dit het niet is. En door ons verhaal te delen, komt er bekendheid over de Kanjerketting. Worden er mooie acties opgezet zoals Allente deed bij de Langedijker Run en zo kan de Kanjerketting gefinancierd worden.. En blijven!'

Kijk voor meer informatie op www.kanjerketting.nl