Torenvalk

BSO Torenvalk is de plek waar vrolijkheid en speelplezier samenkomen voor kinderen van 8 jaar en ouder! Gelegen in de gezellige kantine van sportcomplex S.V. Vrone, biedt De Torenvalk een unieke omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen op de uitgestrekte sportvelden. Hier hebben ze alle ruimte om te rennen, te ravotten en te genieten van talloze sportieve activiteiten.

Voor de actieve en sportieve kinderen is Torenvalk de ideale locatie om letterlijk en figuurlijk uit te waaien. Met de sportvelden als speelterrein, kunnen ze zich uitleven in verschillende activiteiten en sporten. Of het nu gaat om een potje voetbal, tikkertje, of andere leuke spellen, er is altijd iets te beleven voor de kinderen die van actie houden.

Ons enthousiaste team staat klaar om de kinderen een vrolijke en stimulerende omgeving te bieden. We moedigen niet alleen sportiviteit aan, maar ook creativiteit en sociale interactie. Samen zorgen we voor een levendige sfeer waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en bovenal veel plezier kunnen hebben.

Dus, als uw kind houdt van avontuur, buiten spelen en sportieve uitdagingen, dan is BSO Torenvalk dé plek waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Kom langs en ontdek met ons mee hoe vrolijkheid en speelplezier elke dag tot leven komen in De Torenvalk!

Openingstijden:

Ma-, di- en donderdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
170 842 599

GGD inspectierapport

Contact

Boeterslaan 1B
1834 GP, Sint Pancras

06 14 21 68 68
torenkamer@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Torenvalk? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden