Natuur BSO De Vrije Vogels

Welkom bij Natuur BSO Vrije Vogels, een betoverende plek waar avontuur en ontdekking samenkomen te midden van de prachtige natuur. We beginnen onze reis vanuit BSO Het Vogelnest in Sint Pancras om vervolgens naar de Fruittuin naast het Geestmerambacht te trekken. Hier, te midden van de natuur, vinden kinderen een speel- en leeromgeving die vrijheid en verwondering ademt.

Spelen in de natuur betekent een wereld van mogelijkheden ontdekken, waarbij de invulling van het spel volledig aan de beleving wordt overgelaten. Het streven naar vrijheid en ontdekking vormt de kern van Natuur BSO Vrije Vogels. Elk seizoen en elk weertype biedt specifieke kansen en belevenissen. Van het ontdekken van nieuw leven in de lente tot waterspellen in de zomer, huttenbouwen en paddenstoelen zoeken in de herfst, tot sleeën in de winter.

Bij Natuur BSO Vrije Vogels geldt het motto: 'Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel'. Door bijna altijd buiten op ontdekkingstocht te zijn, leren kinderen hun grenzen kennen, worden ze fitter en weerbaarder. Zelfs in extreme weersomstandigheden proberen we op een speelse manier respect voor de natuur bij te brengen, met de veiligheid van de kinderen als hoogste prioriteit. Als het weer echt te extreem wordt, verplaatsen we de activiteiten naar binnen.

Natuur BSO Vrije Vogels is open op maandag, dinsdag en donderdag, en ook tijdens de vakanties staan we klaar voor avontuur. Deze bijzondere plek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. We nodigen alle nieuwsgierige ontdekkers uit om samen met ons de magie van de natuur te ervaren en te genieten van een unieke leerervaring in de buitenlucht.

Openingstijden:

Ma-, di- en donderdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
149 594 811

Contact

Sperwer 1
1834 XN, Sint Pancras

06 18 30 10 02


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij Natuur BSO De Vrije Vogels? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden