Buitenbanjers

Welkom bij Buitenbanjers, de betoverende natuuropvang waar avonturen beginnen te midden van de weelderige natuur! Gelegen naast het Vakantiepark Molengroet, biedt onze opvang een unieke ervaring voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Vanaf de vroege ochtend tot 18.30 uur kunt u uw kleintjes met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Hier draait alles om buitenleven, en ons terrein, omringd door de schoonheid van de natuur, is het perfecte speelgebied voor onze Buitenbanjers.

Onze dagen zijn gevuld met natuurlijke avonturen. In de tuin ontdekken de kinderen allerlei boeiende activiteiten, van themawerk en picknicken tot vrije spelsessies. Op gezette tijden trekken we eropuit naar het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht, waar plezier en leerzame momenten hand in hand gaan.

Rond de middag verplaatsen we onze lunch naar de buitenlucht, waar de kinderen zich tegoed doen aan gezonde maaltijden te midden van de natuurpracht. Of ze nu bezig zijn in de moestuin, creatief knutselen of een welverdiend dutje doen, elke middag is een nieuwe ontdekkingstocht.

Zelfs bij minder goed weer biedt onze gezellige binnenruimte een uitstekend alternatief. Hier organiseren we boeiende activiteiten die de nieuwsgierigheid van de kinderen prikkelen en hen stimuleren om te groeien, zelfs als de regen valt.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
07.30 tot 18.30 uur


LRK nummer:
313 492 463

GGD inspectierapport

Contact

Molengroet 1
1723 PX
Noord-Scharwoude

06 39 27 97 17
buitenbanjers@allente.nl

Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Buitenbanjers? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden