Tierlantijn

In de Tierlantijn bevinden zich een veelzijdig kinderdagverblijf en twee peuteropvanggroepen, die samen een warme en stimulerende omgeving creƫren. Het kinderdagverblijf omvat maar liefst zeven groepen, met elk een unieke benadering om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van verschillende leeftijdsgroepen.

Kinderdagverblijf
De drie babygroepen, Ibbeltje, Duizeltje en Pluis, zijn toegewijd aan de zorg en ontwikkeling van de allerkleinsten. Hier krijgen baby's alle aandacht en liefde die ze nodig hebben in hun eerste levensfase. De ervaren medewerkers van deze groepen staan klaar om de kleintjes te ondersteunen in hun groei en ontdekking van de wereld om hen heen.

Voor peuters van 2 tot 4 jaar biedt het kinderdagverblijf drie levendige groepen: Abeltje, Minoes en Hagedis (3+). Elke groep heeft een uniek karakter en biedt een speelse omgeving waarin kinderen kunnen leren, ontdekken en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. De professionele pedagogische medewerkers zorgen ervoor dat de kleintjes zich veilig en geborgen voelen, terwijl ze worden gestimuleerd om hun nieuwsgierigheid te volgen.

Naast deze groepen biedt het kinderdagverblijf ook de flexibele opvanggroep Pippeloentje. Deze groep is ontworpen om ouders de mogelijkheid te geven hun kinderen op wisselende dagen op te vangen, waardoor het kinderdagverblijf aansluit bij de diverse behoeften van gezinnen.

Peuteropvang
De peuteropvang in de Tierlantijn omvat twee groepen: Boekenwurm en Knots. Hier krijgen peuters de gelegenheid om te spelen, te leren en nieuwe vriendschappen te sluiten in een gestructureerde omgeving die hun ontwikkeling op een speelse manier bevordert.

Openingstijden:

Kinderdagverblijf
Maandag t/m vrijdag
07.30 tot 18.30 uur

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
718 167 430

GGD inspectierapport

Contact

Zandsloot 14
1721 HK
Broek op Langedijk

tierlantijn@allente.nl


Contact groepen

Abeltje

Duizeltje

Hagedis

Ibbeltje

Minoes

Pippeloentje

Pluis


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Tierlantijn? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden