De Kleine Braam

Ontdek peuteropvang De Kleine Braam, gelegen in OBS De Hasselbraam in Heerhugowaard! Hier krijgen kinderen van 2-4 jaar de gelegenheid om heerlijk te spelen, nieuwe vriendjes te maken en zich stap voor stap voor te bereiden op de basisschool. In onze peuteropvang stimuleren we de zelfstandigheid van peuters en bevorderen we het zelfvertrouwen in wat ze allemaal kunnen.

Bij De Kleine Braam werken we met boeiende thema's die nauw worden afgestemd met de basisschool. Onze speciale focus op muziek draagt bij aan een sterke taalstimulans, waarbij liedjes naadloos aansluiten bij het thematisch werken. Deze benadering zorgt voor een naadloze samenwerking met het onderwijs, waarbij peuters essentiële vaardigheden ontwikkelen die de overgang naar de basisschool plezierig en moeiteloos maken.

Bij De Kleine Braam bieden we ook ondersteuning aan peuters die wat extra aandacht kunnen gebruiken bij hun (taal)ontwikkeling, met behulp van het VE-programma. Onze focus ligt op taalontwikkeling met extra activiteiten zoals muziek en spel, waardoor elke peuter in een stimulerende omgeving kan gedijen. We heten uw peuter van harte welkom in De Kleine Braam, waar leren, spelen en ontwikkelen hand in hand gaan.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
Basisschool De Hasselbraam

Openingstijden:

Ma-, di-, do- en vrijdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
153 827 531

GGD inspectierapport

Contact

Anna Polaktuin 26
1705 JS
Heerhugowaard

06 39 84 34 95
dekleinebraam@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij De Kleine Braam? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden