IKC De Poolster

Basisschool De Poolster is een officiƫle daltonschool, gecertificeerd door de Nederlandse Dalton Vereniging. In het Daltononderwijs staat vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerking, reflectie en effectiviteit centraal. Kinderen nemen actief deel aan hun eigen leerproces, leren effectief werken en ontwikkelen sociale vaardigheden.

Als Vreedzame School bieden we een omgeving waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, samen beslissingen nemen en conflictsituaties constructief oplossen. Onze aanpak, gebaseerd op duidelijke opbrengsten en maatwerk, stelt kinderen in staat zich verantwoordelijk te voelen voor zichzelf en anderen.

Op ons IKC is iedereen welkom. Ons motto is: samen leren in een wereld van verschil. Uw kind leert van jongs af aan dat iedereen verschillend is, op een andere manier leert, gelijkwaardig is en erbij hoort. Binnen ons IKC gaan kinderen, professionals en ouders respectvol en open met elkaar om.

Welkom bij een inspirerende leeromgeving waar ontwikkeling en samenwerking centraal staan!

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang De Poolster BSO De Poolster

Gegevens:

Directeur:
Bianca Veldman


BRINnr.
13QD

Inspectierapport

Contact

Plutolaan 2a
1702 CB
Heerhugowaard

072 57 148 72
directie-ikcdepoolster@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Bianca Veldman.