Peuteropvang De Poolster

Stap binnen in de levendige wereld van Peuteropvang de Poolster, gelegen in het hart van IKC De Poolster in Heerhugowaard. Hier streven we naar het bieden van een naadloze overgang voor uw peuter, doordat onze opvang letterlijk onder hetzelfde dak als de basisschool is gehuisvest. Dit biedt niet alleen een ongekende mate van veiligheid, maar ook een buitengewoon handige oplossing voor ouders.

Binnen dit gezamenlijke onderkomen heeft uw kind de vrijheid om zich te bewegen binnen het gebouw, met kleuters onder deskundige begeleiding. Het resultaat? Een vertrouwde omgeving waarin uw kind kan gedijen, omringd door bekende gezichten en speelkameraadjes. Bij Peuteropvang de Poolster gaan we verder dan alleen het bieden van een kinderopvangfaciliteit; we creëren een tweede thuis waar uw kind zich geborgen voelt en zich kan ontwikkelen in een omgeving die bekend en vriendelijk is.

Met een team van ervaren professionals zorgen we ervoor dat elke dag gevuld is met stimulerende activiteiten en speelse leermomenten. Bij Peuteropvang de Poolster geloven we dat de reis van uw kind begint met een stevige basis, en daarom streven we ernaar om een warme, educatieve, en vertrouwde omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen ontplooien.

Dus, stap binnen en ontdek de magie van Peuteropvang de Poolster - waar gemak, veiligheid en plezier samenkomen in een omgeving die gericht is op de unieke behoeften van uw peuter.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
BSO De Poolster Basisschool De Poolster

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
401 139 220

GGD inspectierapport

Contact

Plutolaan 2a
1702 CB
Heerhugowaard

06 18 20 86 20
podepoolster@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij De Poolster? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden