IKC Waterrijk

IKC Waterrijk biedt een veelomvattend opvang- en onderwijsprogramma aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Bij ons nemen kinderen de eerste stappen om zich doelbewust voor te bereiden op de uitdagingen die hun toekomst in petto heeft. Wij streven ernaar uw kind de ruimte te geven voor een optimale ontwikkeling, waarin het de wereld ontdekt, in eigen tempo keuzes maakt en leert waar het enthousiast van wordt en waarin het uitblinkt.

Het onderwijs op IKC Waterrijk is toekomstgericht en uitdagend. Wij noemen ons onderwijs ‘Rijkonderwijs’. Persoonlijke aandacht voor uw kind staat centraal. Leerlingen mogen voor een deel zelf kiezen hoe zij hun tijd invullen. Zo stimuleren we eigenaarschap en kunnen zij zich op het eigen niveau en in hun eigen tempo ontwikkelen.

Natuurlijk staan kinderen er niet alleen voor. Zij worden bij elk vakgebied ondersteund door leerkrachten die ieder een eigen specialisme hebben. Wel zo fijn voor uw kind, want zo krijgt het alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft om uitgedaagd te worden. We werken vanuit prikkelende thema’s die aansluiten bij de kinderwereld en de actualiteit en die de interesse van kinderen prikkelen.

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang de Ottertjes BSO Wiplala

Gegevens:

Directeur:
Corinne van Leeuwen


BRINnr.
11YL

Inspectierapport Website IKC Waterrijk

Adres

Schoolstraat 29
1723 AA
Noord-Scharwoude


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Corinne van Leeuwen.