Wiplala

BSO Wiplala is een bruisende plek in IKC Waterrijk waar geen enkel moment van verveling te bekennen is. Bij BSO Wiplala streven we ernaar om een levendige en stimulerende omgeving te creëren waar kinderen dagelijks kunnen genieten van een gevarieerd programma, waardoor elke dag een waar feestje wordt om er te zijn.

De kinderen worden actief betrokken bij een gevarieerd programma dat aansluit bij hun interesses en leeftijdsgroep. Of het nu gaat om creatieve knutselsessies, actieve buitenspellen, educatieve activiteiten of gewoon gezellige momenten om samen te zijn, BSO Wiplala zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is.

De enthousiaste en toegewijde medewerkers van BSO Wiplala streven ernaar om een veilige en positieve omgeving te bieden waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, nieuwe vaardigheden kunnen ontdekken en vriendschappen kunnen opbouwen. Ons team staat garant voor een afwisselend en uitdagend programma dat aansluit bij de energie en nieuwsgierigheid van elk kind.

Bij BSO Wiplala geloven we in de kracht van afwisseling en stimuleren we de kinderen om hun eigen interesses en ideeën te delen. Of het nu gaat om sportieve activiteiten, kunstzinnige projecten of gewoon ontspannen momenten om te socializen, we zorgen ervoor dat BSO Wiplala een plek is waar kinderen met plezier naartoe komen en waar ouders vertrouwen hebben in de kwaliteit van de opvang.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang de Ottertjes Basisschool IKC Waterrijk

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
971 183 521

GGD inspectierapport

Contact

Schoolstraat 25
1723 AA
Noord-Scharwoude

06 43 43 85 17
wiplala@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij Wiplala? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden