De Hasselbraam

Welkom bij Openbare basisschool De Hasselbraam, waar we toegewijd zijn aan persoonlijk, opbrengstbewust en gezond onderwijs. Onze school is een broedplaats voor hoogwaardige leeromgevingen, waar leerlingen gedijen en hun volledige potentieel ontplooien.

Bij De Hasselbraam staat gezondheid centraal. We streven naar actieve, gezonde leerlingen in een veilige en frisse omgeving. Trots hebben we het Gezonde School vignet voor Voeding, Bewegen en Sport, en Sociaal-emotionele ontwikkeling verdiend.

Met de kracht van de zes pijlers van de Beter Presterende School en de Kanjertraining bieden we een stevig fundament voor de ontwikkeling van onze leerlingen.

Wij geloven in transparante communicatie en hechten waarde aan een open dialoog met ouders en verzorgers. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin leren niet alleen een educatieve reis is, maar ook een avontuurlijke ontdekkingstocht. Bij De Hasselbraam gaan we verder dan onderwijs; we cultiveren groei, samen.

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang De Kleine Braam

Gegevens:

Directeur:
Janette Kuipers


BRINnr.
27LU

Inspectierapport Website De Hasselbraam

Contact

Anna Polaktuin 26
1705 JS
Heerhugowaard

072 57 267 86
dehasselbraam@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Janette Kuipers.