Krullevaar

BSO De Krullevaar, gevestigd naast de scholen De Phoenix en De Koolvlet in Broek op Langedijk, biedt een warme en stimulerende omgeving voor kinderen na schooltijd. Met 5 BSO-groepen die zijn onderverdeeld op basis van leeftijd, zorgt De Krullevaar ervoor dat de activiteiten perfect aansluiten op de behoeften en interesses van de kinderen in elke groep.

In een typische dag bij De Krullevaar kunnen de kinderen genieten van een gevarieerd scala aan activiteiten, vaak gekoppeld aan boeiende thema's. De pedagogisch medewerkers zetten zich in om een stimulerende en veilige omgeving te creëren waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen beleven. Wat de BSO uniek maakt, is het feit dat naarmate de kinderen ouder worden, ze actief betrokken worden bij het kiezen van thema's en activiteiten, waardoor een gevoel van eigenaarschap en zelfexpressie wordt bevorderd.

Tijdens studiedagen en vakanties biedt De Krullevaar ook de mogelijkheid voor voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07.00 uur, wat is inbegrepen bij het reguliere BSO-contract (niet van toepassing bij flexibele opvang). Dit stelt ouders in staat om flexibel gebruik te maken van de opvangmogelijkheden, terwijl hun kinderen genieten van een gevarieerd programma en sociale interactie met leeftijdsgenoten.

 

Misschien heeft u ook interesse in:

Openingstijden:

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 08.30 uur

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur

LRK nummer:
104 724 766

GGD inspectierapport

Contact

Zandsloot 14
1721 HK
Broek op Langedijk

krullevaar@allente.nl


Contact groepen

Bikkels

Flattekatjes

Flattekatjes 4+

Raasdonders

Zaza

VSO Krullevaar


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Krullevaar? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden