Waaidorp

Sport en Spel BSO Waaidorp, waar buiten zijn centraal staat en kinderen vanaf 6 jaar worden uitgenodigd om deel te nemen aan sportieve en speelse activiteiten. Bij Waaidorp streven we ernaar zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht door te brengen, niet alleen om actief te sporten, maar ook om een verscheidenheid aan spellen te spelen die de creativiteit en sociale interactie stimuleren.

Bij deze BSO hebben we begrepen dat de behoeften van kinderen divers zijn. Daarom bieden we niet alleen talloze buitenspelmogelijkheden aan, maar ook binnen zijn er volop kansen voor creativiteit en ontspanning. Of het nu gaat om knutselen, lezen, gamen of gewoon even chillen, bij Waaidorp is er ruimte voor elk kind om zijn of haar interesses te verkennen en te genieten van vrije tijd op een manier die het beste bij hen past.

Waaidorp is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar die op zoek zijn naar wat extra uitdaging en variatie in hun naschoolse activiteiten. Bovendien bieden we ouders de flexibiliteit om de activiteiten van deze BSO te combineren met die van BSO Krullevaar. Bijvoorbeeld, door één dag te kiezen voor Sport en Spel en de rest van de week door te brengen op BSO Krullevaar, kunnen ouders een op maat gemaakt programma samenstellen dat perfect past bij de behoeften van hun kind en het gezin.

We geloven in het creëren van een evenwichtige en diverse omgeving waarin elk kind kan gedijen en genieten van hun naschoolse tijd op een zinvolle en plezierige manier.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
BSO Krullevaar

Openingstijden:

Ma-, di- en donderdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
723 974 433

GGD inspectierapport

Contact

Prinses Margrietstraat 2a
1721 AN
Broek op Langedijk

06 48 57 37 25
waaidorp@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij Sport en Spel BSO Waaidorp? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden