Peuteropvang Atalanta

Peuteropvang Atalanta binnen IKC Atalanta, biedt een veilige omgeving voor de kleintjes. In onze ruime groepsruimte worden diverse speelhoeken gecreëerd, waaronder een inspirerende bouwhoek, een gezellige leeshoek en een speelhuis vol avontuur. Buiten kunnen de kinderen genieten van het afgeschermde gedeelte van het schoolplein, waar kleurrijke speelhuisjes en een uitnodigende zandbak voor eindeloos plezier zorgen.

Bij Peuteropvang Atalanta geloven we in het stimuleren van de natuurlijke nieuwsgierigheid van elk kind. Daarom bieden we een gevarieerd scala aan activiteiten, afgestemd op leeftijd en individuele interesses. Of het nu gaat om gezamenlijk spel in groepsverband of individueel ontdekkingsplezier, we streven ernaar om spelenderwijs de sociale, cognitieve, lichamelijke en emotionele ontwikkeling van elk kind te bevorderen.

Onze focus ligt niet alleen op het creëren van een leerrijke omgeving, maar ook op het cultiveren van belangrijke sociale vaardigheden. Dagelijks oefenen de kinderen samen spelen en delen, waardoor de oudste peuters met vertrouwen de volgende stap zetten richting het basisonderwijs. Bij Peuteropvang Atalanta staat het creëren van een liefdevolle en educatieve start centraal, waar elk kind de ruimte krijgt om te groeien, te ontdekken en zichzelf te zijn.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
BSO Atalanta Basisschool Atalanta

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.45 tot 12.45 uur


LRK nummer:
315 182 416

GGD inspectierapport

Contact

Zonnegloren 1
1704 ZE
Heerhugowaard

06 41 10 87 18
pozonnegloren@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij Atalanta? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden