De Ukkehut

Peuteropvang De Ukkehut, een bruisende plek van spel en ontwikkeling, gevestigd in de inspirerende omgeving van IKC Sint Joseph. Hier wordt elke peuter verwelkomd met open armen en een uitgebreid scala aan activiteiten, doordacht ontworpen om spelenderwijs voor te bereiden op de avontuurlijke reis naar de basisschool.

In De Ukkehut staat samen spelen centraal, waar peuters leren, ontdekken en groeien in een stimulerende omgeving. Ons programma is doordrenkt van diverse thema's die niet alleen aansluiten op de nieuwsgierigheid van peuters, maar ook zorgvuldig worden afgestemd met de kleuterklassen. Deze hechte samenwerking legt de basis voor een vloeiende overgang naar de volgende fase van hun ontwikkeling: de kleuterklas.

We zijn twee dagen per week geopend, en bij een groeiende belangstelling streven we ernaar om ook op maandagen de deuren te openen. Heeft u interesse in opvang op maandag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om met u te praten en de mogelijkheden te verkennen.

Bij Peuteropvang De Ukkehut streven we ernaar om een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden waar elk kind zich thuis voelt en zich vol vertrouwen kan voorbereiden op de spannende stappen die voor hen liggen. Neem de eerste stap naar een avontuurlijke ontdekkingsreis en bel ons vandaag nog om uw interesse te delen en de mogelijkheden te bespreken. Samen bouwen we aan een solide basis voor de toekomst van uw peuter.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
Basisschool Sint Joseph

Openingstijden:

Dinsdag en donderdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
193 365 315

GGD inspectierapport

Contact

Rozenhoutstraat 3
1704 CD
Heerhugowaard

06 28 36 64 70
ukkehut@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij De Ukkehut? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden