De Koolvlet

Roomskatholieke basisschool De Koolvlet, een school die bekendstaat om haar levendigheid en bevlogenheid, is gevestigd in een multifunctioneel gebouw. Ons doel is niet alleen het overdragen van kennis, maar vooral het creëren van een omgeving waarin leerlingen geluk ervaren en trots zijn op hun eigen prestaties. Met een team dat gedreven wordt door een diepe passie voor onderwijs, streven we naar een sfeer van betrokkenheid en hoge kwaliteit.

Bij De Koolvlet geloven we sterk in het welbevinden van onze leerlingen als de essentiële basis voor hun ontwikkeling. Ons streven is om een omgeving te realiseren waarin leerlingen zich veilig, gewaardeerd en ondersteund voelen. Door aandacht te besteden aan hun welzijn, leggen we een vruchtbare bodem voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Het toegewijde team van De Koolvlet staat klaar om leerlingen te begeleiden op hun kindreis. We zetten in op het opbouwen van sterke banden met elke leerling, zodat we hun behoeften werkelijk begrijpen. Op deze manier kunnen we individuele begeleiding bieden die naadloos aansluit bij de specifieke uitdagingen en ambities van elke leerling. Bij De Koolvlet gaat het niet alleen om onderwijs; het gaat om het vormen van levens en het stimuleren van een liefde voor leren die een leven lang meegaat. Welkom op een plek waar elke leerling straalt!

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Tierlantijn BSO De Krullevaar

Gegevens:

Directeur:
Esther van Dortmont


BRINnr.
27JV

Inspectierapport Website De Koolvlet

Adres:

Keppelsloot 8
1721 HJ
Broek op Langedijk


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Esther van Dortmont.