De Phoenix

Op Openbare Daltonschool De Phoenix staat sociale veiligheid centraal, en als gecertificeerde Kanjerschool bieden we de Kanjertraining aan. Wekelijkse lessen, gebaseerd op praktijksituaties, maken kinderen sociaal vaardig en weerbaar. De training, aangevuld met Rots & Water-weerbaarheid in groep 5 t/m 8, bevordert positief denken over zichzelf en anderen.

De Phoenix is een officiƫle daltonschool, gecertificeerd door de Nederlandse Dalton Vereniging. Alle leerkrachten zijn gecertificeerd daltonleerkracht of in opleiding en werken volgens dezelfde visie en kernwaarden. Kinderen werken aan eigen leerdoelen met behulp van taak- en weekplanners, passend bij onze visie op intrinsieke motivatie en verantwoordelijkheid. Het gebruik van 'meervoudige intelligentie' en het bijhouden van een portfolio stimuleren de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van elk kind.

Op De Phoenix ontdekken kinderen hun talenten. Wij geven hun een stevige basis op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Uw kind stroomt uiteindelijk met een goedgevulde rugzak vol kennis en vaardigheden door naar het vervolgonderwijs. Het heeft vertrouwen in zichzelf, weet wat zijn of haar kwaliteiten zijn en gaat zelfverzekerd de toekomst tegemoet. Daar zijn wij meer dan trots op!

Gegevens:

Directieteam:
Ariane Breimer
Esther van Dortmont


BRINnr.
12LQ

Inspectierapport Website De Phoenix

Adres:

Keppelsloot 6
1721 HJ
Broek op Langedijk


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met het directieteam: Ariane Breimer en/of Esther van Dortmont.