IKC Oudkarspel

IKC Oudkarspel zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 13 jaar. Ons streven is gericht op toekomstgericht en innovatief opvang en onderwijs, waarbij we speciale aandacht besteden aan het ontplooien van talenten. We geloven dat door deze aanpak kinderen goed voorbereid zullen zijn om zelfverzekerd en veerkrachtig de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Bij het realiseren van deze missie is lef van essentieel belang. We tonen lef door vooruit te kijken en na te denken over de uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt. Het vergt lef om zowel bij kinderen als bij medewerkers verborgen talenten te ontdekken en deze tot bloei te laten komen.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en verbinding. Door gezamenlijk lef te tonen, creƫren we een omgeving waarin iedereen kan bijdragen aan het realiseren van onze missie. Samen bouwen we aan een toekomst vol uitdaging, waarin elk kind de ruimte krijgt om zijn of haar unieke talenten te ontwikkelen. Onze plannen en initiatieven worden gedreven door deze missie, en we streven ernaar om een inspirerende en stimulerende omgeving te bieden waarin leren en groeien centraal staan.

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Minibaai Peuteropvang De Kleine Baai BSO Bontebaai

Gegevens:

Directeur:
Ariane Breimer


BRINnr.
12HS

Inspectierapport Website IKC Oudkarspel

Adres

Voorburggracht 423
1724 NZ, Oudkarspel


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Ariane Breimer.