Minibaai

Kinderdagverblijf de Minibaai, onze thuishaven voor kinderen van 0 tot 4 jaar, gevestigd in IKC Oudkarspel. Hier bij de Minibaai streven we naar een veilige en stimulerende omgeving waarin uw kind kan groeien, ontdekken en zich ontwikkelen op zijn of haar eigen unieke manier.

Het IKC-model is een bijzondere voorziening waar verschillende organisaties zoals opvang, onderwijs en welzijnsactiviteiten voor kinderen harmonieus samenkomen. Dit alles met als doel een integrale aanpak te bieden die de ontwikkeling van elk kind ondersteunt. Bij de Minibaai profiteren de kinderen van deze geïntegreerde benadering, waarin zorg en educatie naadloos samenvloeien.

Bij de Minibaai hebben we twee groepen om aan de unieke behoeften van verschillende leeftijdsgroepen te voldoen:

De Guppies (0-2 jaar): In deze liefdevol ingerichte babygroep staat de zorg en stimulatie van de allerkleinsten centraal. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een warme en geborgen omgeving waarin baby's zich veilig kunnen ontwikkelen.

Dolfijn (2-4 jaar): Voor de nieuwsgierige peuters hebben we de peutergroep Dolfijn. Hier stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van sociale vaardigheden, creativiteit en zelfstandigheid, met aandacht voor de individuele behoeften van elk kind.

Bij Kinderdagverblijf de Minibaai geloven we in open communicatie met ouders. We moedigen betrokkenheid aan en bieden de mogelijkheid om het wel en wee van uw kind dagelijks te volgen. Samen creëren we een warme gemeenschap waarin uw kind zich geliefd en ondersteund voelt.

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang De Kleine Baai BSO Bontebaai Basisschool IKC Oudkarspel

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
07.30 tot 18.30 uur


LRK nummer:
131 570 857

GGD inspectierapport

Contact

Voorburggracht 423
1724 NZ, Oudkarspel

0226 343 131
minibaai@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Minibaai? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden