De Wijde Veert

Openbare basisschool De Wijde Veert heeft met trots een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van uitstekende onderwijsresultaten. Door gebruik te maken van moderne leermiddelen en innovatieve onderwijsmethoden, streven wij ernaar onze leerlingen voortdurend uit te dagen en te motiveren.

De Wijde Veert is gecertificeerd om te werken volgens de Kanjertraining, een landelijke gedragsinterventie die erkend is door het Nederlands Jeugdinstituut. Deze methode geeft leerkrachten handvatten om kinderen sociaal vaardig en weerbaar te maken. Het is bedoeld om een vertrouwde en veilige sfeer in te klas te creëren, waarin uw kind positief over zichzelf en de ander leert te denken.

Onze school is een school van mogelijkheden en kansen, en die gaan verder dan hoofdzakelijk cognitief leren. De Wijde Veert heeft een theaterzaal waar musicals en gezamenlijke activiteiten worden uitgevoerd. Er is een yogaruimte waar alle kinderen geregeld oefeningen mogen doen of bijvoorbeeld kindermassage leren. Onze mediacoach ondersteunt leerkrachten en leerlingen in het mediabewust opvoeden: kinderen leren kritisch kijken naar alle digitale mogelijkheden en de voor- en nadelen die daarbij op hun pad komen.

Wij cultiveren een warme sfeer waarin respect, samenwerking en het opbouwen van positieve relaties centraal staan. Ons team van toegewijde professionals zijn betrokken en ondersteunen waar nodig. Wij geloven in een nauwe samenwerking met ouders om een solide band tussen school en thuis te bevorderen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede samenwerking essentieel is voor het welzijn en succes van elk kind.

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Pettevlet KDV Het Peuterpalet Peuteropvang De Kleine Veert BSO Ziezo BSO 't Honk

Gegevens:

Directie:
Paul Edelschaap

Directieondersteuner:
Inge Beers


BRINnr.
12TT

Inspectierapport Website De Wijde Veert

Adres:

Platte Ven 44
1723 AB
Noord-Scharwoude


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Paul Edelschaap.