Ziezo

BSO Ziezo is gevestigd in Het Palet. Hier is het niet alleen een naschoolse opvang, maar een plek waar kleuters na schooltijd vol enthousiasme worden opgehaald uit de klas en onder begeleiding met de leidster naar de uitdagende BSO-ruimte gaan. Voor kinderen vanaf groep 3 begint het avontuur op BSO Ziezo al op een zelfstandige manier, waarbij ze hun weg vinden naar deze stimulerende omgeving.

BSO Ziezo is speciaal ontworpen voor kinderen tot 7 jaar en biedt een overvloed aan ruimte, zowel binnen als buiten, om te spelen en te ontdekken. Het is hier waar een gepassioneerd team zorgt voor een dynamisch en afwisselend programma, waardoor verveling simpelweg geen optie is. Of het nu gaat om creatieve binnenactiviteiten, uitdagende buitenspellen of gezellige groepsactiviteiten, BSO Ziezo is een plek waar elk kind volop de kans krijgt om zijn nieuwsgierigheid en energie te uiten.

Op BSO Ziezo staat plezier en ontwikkeling centraal. Het enthousiaste team creëert een omgeving waar kinderen zich niet alleen veilig voelen, maar ook worden gestimuleerd om nieuwe vaardigheden te ontdekken en vriendschappen te sluiten. Maar zoals elk avontuur, komt er een moment van verandering. Zodra de kinderen de leeftijd van 7 jaar bereiken, wacht BSO 't Honk op het LSVV-terrein als het volgende hoofdstuk in hun BSO-reis. 

BSO Ziezo is niet zomaar een opvang, het is een springplank voor groei, plezier en ontdekking. Een plek waar kinderen niet alleen hun schooldag voortzetten, maar waar elke dag een uitnodiging is voor nieuwe avonturen en vriendschappen!

 

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang Het Peuterpalet KDV De Pettevlet BSO 't Honk Basisschool De Wijde Veert

Openingstijden:

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 08.30 uur

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
225 680 580

GGD inspectierapport

Contact

Platte Ven 44a
1723 AB
Noord-Scharwoude

ziezo@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij Ziezo? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden