Peuterpalet

Het Peuterpalet, een prachtig samenspel van de KDV 3+ groep Kamer Aagje peuteropvang De Kleine Veert. Hier, in kamer Aagje, worden doelgerichte activiteiten aangeboden om peuters optimaal voor te bereiden op hun volgende avontuur: de basisschool. Een nauwe samenwerking met de peuteropvang zorgt voor een naadloze overgang, waarbij de groepen letterlijk aan elkaar grenzen en de kinderen regelmatig samen spelen op het gezamenlijke binnenplaatsje.

Hoewel het kan voorkomen dat uw kind niet direct naar kamer Aagje kan overstappen bij het bereiken van de leeftijd van 3 jaar, streven we ernaar om de doorstroom zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, ondanks eventuele wachtlijsten.

Peuteropvang De Kleine Veert biedt een divers palet aan activiteiten. Binnen deze levendige omgeving krijgt uw kind via specifieke methodieken spelenderwijs verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden.

Alle activiteiten zijn afgestemd op het individuele ontwikkelingsniveau van het kind en hebben een speels karakter. Als VE peuteropvang verwelkomen we ook met open armen peuters die extra ondersteuning nodig hebben bij hun (taal)ontwikkeling.

De Kleine Veert is elke dag van de week geopend gedurende 40 weken per jaar, met uitzondering van de schoolvakanties, waarin we even pauzeren om daarna weer met volle energie klaar te staan voor de kleintjes die onze wereld komen verrijken.

Openingstijden:

Kinderdagverblijf Kamer Aagje
Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 18.30 uur

Peuteropvang De Kleine Veert
Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
587 458 975

GGD inspectierapport

Contact

Platte Ven 44a
1723 AB
Noord-Scharwoude


Contact groepen

Kamer Aagje

De Kleine Veert


Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Pettevlet BSO Ziezo BSO 't Honk Basisschool De Wijde Veert

Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij het Peuterpalet? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden