Pettevlet

De PetteVlet, gelegen in het gebouw Het Palet in Noord-Scharwoude, vormt samen met basisschool De Wijde Veert een bruisend centrum waar kinderen met enthousiasme en zorg worden omringd. Op De PetteVlet creëren we een stimulerende omgeving met vier unieke groepen: Kamer Pluk, Kamer Takkie, Kamer Janneke en de flexibele groep Kamer Jip.

Wij begrijpen het belang van vertrouwdheid voor uw kind, daarom werken we met toegewijde medewerkers op vaste dagen. Dit betekent dat uw kind regelmatig dezelfde vertrouwde gezichten ziet, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid bevordert. Op ons kinderdagverblijf leren kinderen omgaan met andere kinderen en verzorgers dan hun eigen ouders, wat bijdraagt aan hun sociale ontwikkeling en zelfstandigheid.

Bij De PetteVlet willen we u als ouder nauw betrekken bij het dagelijkse wel en wee van uw kind. Daarom maken we gebruik van het Ouderportaal, waarop u elke opvangdag een verslag van de dag ontvangt. Soms worden deze verslagen ondersteund met foto's, zodat u een glimp kunt opvangen van de ervaringen en leermomenten die uw kind heeft beleefd. Dit biedt u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de groei en ontwikkeling van uw kind, zelfs op afstand.

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en persoonlijk te ervaren wat De PetteVlet voor uw kind kan betekenen. Ontdek de warmte, de educatieve aanpak en de liefdevolle omgeving die wij bieden, en ervaar zelf hoe wij een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
113 635 928

GGD inspectierapport

Contact

Platteven 42a
1723 AB
Noord-Scharwoude

0226 345 608
pettevlet@allente.nl


Contact groepen

Kamer Pluk

Kamer Takkie

Kamer Janneke

Kamer Jip


Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang Het Peuterpalet BSO Ziezo BSO t Honk Basisschool De Wijde Veert

Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Pettevlet? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden