't Honk

BSO 't Honk is de ideale plek voor kinderen van 7 jaar en ouder die dol zijn op buitenspelen, sporten, knutselen of spelletjes spelen! Onze BSO is gevestigd in de gezellige sportkantine van voetbalvereniging LSVV en biedt twee unieke groepen aan: Wimwam en Wimwam+.

Een dag bij 't Honk begint met de kinderen die buiten op het speelplein BSO Ziezo verzamelen, waarna ze gezamenlijk naar 't Honk gaan om een dag vol leuke activiteiten te beleven. De ruimtes bij de sportvereniging bieden uitgestrekte en boeiende sportvelden waar de kinderen volop kunnen genieten van diverse sporten en buitenactiviteiten. Of het nu gaat om een potje voetbal, andere buitenspellen, of gewoon lekker bewegen, er is altijd iets te doen op onze sportieve locatie.

Bij minder gunstig weer biedt de kantine een uitstekende binnenruimte waar kinderen kunnen deelnemen aan verschillende spellen en activiteiten. Of het nu regenachtig is of wat kouder, er is altijd een gevarieerd aanbod om ervoor te zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen en plezier hebben.

Het bijzondere aan BSO 't Honk is dat de kinderen niet terugkeren naar BSO Ziezo; in plaats daarvan worden ze opgehaald bij 't Honk. Dit geeft ouders de flexibiliteit om hun kinderen direct vanaf de sportieve locatie op te halen, waardoor er meer tijd is om te genieten van de naschoolse activiteiten.

Ontdek samen met ons de vele mogelijkheden die 't Honk te bieden heeft voor de buitenspel-liefhebbers, sportfanaten en creatieve geesten onder onze kinderen!

 

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Pettevlet Peuteropvang Het Peuterpalet BSO Ziezo Basisschool De Wijde Veert

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
286 919 758

GGD inspectierapport

Contact

Sportlaan 55
1722 HJ
Zuid-Scharwoude

06 28 48 92 45
bsothonk@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij 't Honk? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden