IKC De Helix

Op onze school is iedereen welkom. De Helix is een school waar veiligheid, verantwoordelijkheid en respect centraal staan volgens de principes van Positive Behavior Support. De school legt de basis voor zelfstandige deelname aan de maatschappij en biedt een warm pedagogisch klimaat. Met een focus op positief gedrag en preventie van ongewenst gedrag, voelt iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd.

Kinderen hebben de vrijheid om te ontdekken wat ze leuk vinden, met een breed scala aan creatieve, muzikale en sportieve activiteiten naast degelijk taal-, lees- en rekenonderwijs. De school is betrokken, met leerkrachten die vertrouwen hebben in elk kind en individueel afgestemd onderwijs bieden.

Openheid en transparantie zijn belangrijk, met een modern schoolgebouw dat ruimtelijkheid en verbondenheid bevordert. De Helix is een moderne school in de jonge wijk De Draai, waar samenwerking met diverse organisaties zoals Esdégé-Reigersdaal en  Heerhugowaard Sport, aandacht voor 21ste-eeuwse vaardigheden de toekomstgerichtheid van het onderwijs benadrukken.

Veilig, resultaatgericht, betrokken, open en modern – dat is De Helix. Welkom!

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Helix Peuteropvang De Helix BSO De Helix

Gegevens:

Directeur:
Marlies Vredenburg

Teamleider opvang:
Lilian Wokke


BRINnr.
13UE

Inspectierapport

Contact

Oosterweg Noord 41
1706 AA
Heerhugowaard


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Marlies Vredenburg.