Peuteropvang De Helix

Elke ochtend opent onze peuteropvang in IKC De Helix haar deuren. Uw peuter van 2-4 jaar krijgt bij ons de mogelijkheid om heerlijk te spelen, nieuwe vriendjes te maken en zich stap voor stap voor te bereiden op de basisschool. In onze peuteropvang ontwikkelen peuters zich tot zelfstandige individuen, bouwen ze zelfvertrouwen op en ontdekken ze trots wat ze allemaal kunnen.

Bij de peuteropvang hanteren we boeiende thema's die zorgvuldig worden afgestemd op de thema's van de basisschool. Deze samenwerking met het onderwijs zorgt ervoor dat peuters vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn voor een soepele overgang naar de basisschool. Onze focus ligt niet alleen op het stimuleren van individuele groei, maar ook op het creëren van een omgeving waarin peuters met plezier leren en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wij geloven in het belang van een samenwerking tussen de opvang en de basisschool, waarbij peuters niet alleen worden voorbereid op het formele onderwijs, maar ook een stevige basis leggen voor hun verdere kindreis. Bij onze peuteropvang streven we ernaar om de overgang naar de basisschool leuk en moeiteloos te maken, terwijl uw peuter geniet van waardevolle en leerzame ervaringen.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Helix BSO De Helix Basisschool De Helix

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
242 528 879

GGD inspectierapport

Contact

Oosterweg Noord 41
1706 AA
Heerhugowaard

06 38 17 04 26
podehelix@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij De Helix? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden