BSO De Helix

BSO De Helix is dé plek waar uw kind voor en na schooltijd een wereld vol ontdekkingen en plezier wacht! Ons enthousiaste team staat klaar onder hetzelfde dak als de school, wat niet alleen handig en veilig is, maar ook zorgt voor een soepele overgang van de klas naar de buitenschoolse opvang. Uw kind kan zelfstandig naar de BSO lopen, met de kleuters onder begeleiding. Zo bevinden ze zich in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten en vriendjes.

Bij BSO De Helix staat diversiteit centraal. We bieden een gevarieerd programma dat is afgestemd op de leeftijd van uw kind. De kinderen hebben ook de vrijheid om actief mee te denken over de invulling van thema's en activiteiten, waardoor we een omgeving creëren waarin hun ideeën en creativiteit worden gewaardeerd.

Of uw kind nu graag creatief bezig is, avontuurlijke activiteiten wil ondernemen of gewoon lekker wil ontspannen na een dag op school, BSO De Helix heeft voor elk wat wils. We begrijpen dat kinderen van verschillende leeftijden verschillende behoeften hebben, en daarom zorgen we ervoor dat het voor hen altijd leuk en boeiend is om naar de BSO te komen.

BSO De Helix is meer dan alleen een opvanglocatie; het is een bruisende plek waar kinderen niet alleen groeien, maar ook genieten van hun vrije tijd. We nodigen alle kinderen uit om met ons mee te doen en samen te ontdekken wat voor spannends en leuks BSO De Helix te bieden heeft!

 

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV De Helix Peuteropvang De Helix Basisschool De Helix

Openingstijden:

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 08.45 uur

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
14.15 t/m 18.30 uur


LRK nummer:
575 368 391

GGD inspectierapport

Contact

Oosterweg Noord 41
1706 AA
Heerhugowaard

06 38 17 04 26
bsodehelix@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij BSO De Helix? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden