KDV De Helix

Stap met vertrouwen de wereld van kinderopvang binnen bij Kinderdagverblijf De Helix! Wij begrijpen dat uw kind van 0-4 jaar een speciale plek nodig heeft terwijl u zich inzet voor uw werk. Bij Kinderdagverblijf De Helix bieden we niet alleen opvang; we creëren een thuis weg van thuis, waar liefdevolle zorg en professionele begeleiding samenkomen.

Onze toegewijde pedagogisch medewerkers staan klaar om uw kleintje te verwelkomen met open armen. Ze zijn niet alleen betrokken bij de dagelijkse zorg, maar ook bij de unieke behoeften en ritmes van elk kind. Bij Kinderdagverblijf De Helix streven we naar een gebalanceerde aanpak, waarbij spelen, sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke aandacht centraal staan.

Bij Kinderdagverblijf De Helix is elk gezicht bekend, elke glimlach vertrouwd. Hier creëren we niet alleen een omgeving waarin kinderen gedijen, maar waar ouders ook met een gerust hart hun kostbaarste bezit kunnen toevertrouwen. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden en geef uw kind de beste start op weg naar een wereld vol ontdekking en groei. Bij De Helix gaat zorg verder dan opvang; het is een liefdevolle reis naar een stralende toekomst!

Misschien heeft u ook interesse in:
Peuteropvang De Helix BSO De Helix School De Helix

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
242 528 879

GGD inspectierapport

Contact

Oosterweg Noord 41
1706 AA, Heerhugowaard

kdvdehelix@allente.nl


Contact groepen

Vlinders

Rupsjes


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij De Helix? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden