Het Vogelnest

Het hartverwarmende kinderdagverblijf in IKC Het Vogelnest waar liefdevolle zorg en speelse ontwikkeling hand in hand gaan! Bij Het Vogelnest hebben we maar liefst vier groepen, waaronder een flexibele groep die inspeelt op de individuele behoeften van uw kind.

Bij ons draait alles om vertrouwdheid en geborgenheid. We streven ernaar om vaste gezichten op elke groep te hebben, zodat uw kleintje een hechte band kan opbouwen met onze toegewijde leidsters en de vertrouwde omgeving van Stampertjes. Want een vertrouwde start legt de basis voor een bloeiende toekomst!

Zodra de kinderen de leeftijd van drie jaar bereiken, stappen ze vol enthousiasme over naar de Bosuitltjes. Hier worden ze verwelkomd in een wereld van gerichte activiteiten die speciaal zijn ontworpen om hen voor te bereiden op de spannende reis naar de basisschool. Bij de Bosuiltjes wordt leren een avontuur, waar nieuwsgierigheid wordt aangemoedigd en talenten worden ontdekt.

Bij het Vogelnest koesteren we de unieke persoonlijkheden van elk kind en bieden we een liefdevolle omgeving waarin ze kunnen groeien, spelen en stralen. Samen bouwen we aan een toekomst vol mooie herinneringen en levenslange leermomenten. Stampertjes, waar elk kind een sprong maakt naar een stralende toekomst!

Misschien heeft u ook interesse in:
School Het Vogelnest

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
07.30 tot 18.30 uur


LRK nummer:
758 301 789

GGD inspectierapport

Contact

Sperwer 1
1834 XN, Sint Pancras

stampertjes@allente.nl


Contact groepen

Musjes

Pimpelmeesjes

Roodborstjes

Bosuiltjes


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij het Vogelnest? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden