IKC Het Vogelnest

In 2024 zijn 3 loacties, De Paus Johannesschool, De Phoenix Sint Pancras en de opvang van Allente in Sint Pancras samen gegaan om één IKC te vormen. Bij dit IKC hoort een nieuwe naam en een nieuw gebouw. Per 1 januari gaan wij verder onder de naam IKC Het Vogelnest.

In IKC Het Vogelnest streven we ernaar om een omgeving te bieden waarin ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan voor zowel opvang als onderwijs. In ons leerstofjaarklassensysteem moedigen we de individuele ontwikkeling van elk kind aan, waarbij we rekening houden met hun unieke niveau en tempo. Ons ultieme doel is om kinderen zowel op cognitief als sociaal vlak te laten groeien.

Wij geloven dat onderwijs meer is dan alleen het vergaren van kennis; het gaat ook om het vormgeven van karaktereigenschappen die een positieve impact hebben op de samenleving. Onze benadering is gericht op het creëren van een omgeving waarin kinderen kunnen gedijen, zowel op academisch als persoonlijk gebied.

We streven ernaar dat ze zich gewaardeerd en ondersteund voelen, wat essentieel is voor hun algehele welzijn. Door deze aanpak hopen we niet alleen de intellectuele groei van onze leerlingen te bevorderen, maar ook hun vermogen om verantwoordelijke en empathische leden van de samenleving te worden.

Gegevens:

Directeur:
Maartje van der Linden
Sascha van den Berg


BRINnr.
05IQ

Inspectierapport Website IKC Het Vogelnest

Adres

Sperwer 1
1834 XN, Sint Pancras


Vragen of aanmelden?

Graag heten wij u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met directeur Maartje van der Linden of Sascha van den Berg.