BSO Het Vogelnest

BSO Het Vogelnest, gelegen in het sfeervolle IKC Het Vogelnest in Sint Pancras. In onze BSO bieden we vier groepen aan: Boomhopper, de startgroep voor 4 jaar. Kolibrie en Grutto voor kinderen van 4 tot 7 jaar en Albatros voor kinderen van 7 jaar en ouder. We begrijpen dat elke leeftijdsgroep unieke behoeften heeft, daarom worden onze activiteiten zorgvuldig afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

In de speciaal ingerichte ruimtes creëren we een omgeving die perfect is afgestemd op de behoeften van kinderen in de leeftijdscategorieën. We streven ernaar om een gevarieerd programma te bieden, zodat elk kind met plezier naar de BSO komt. Creatieve activiteiten, spelletjes en uitdagende projecten vullen de dag van de jongere kinderen op een speelse en educatieve manier.

Voor de oudere kinderen draait het om zelfexpressie en participatie. Kinderen kunnen actief deelnemen door thema's te kiezen en aan te geven welke activiteiten ze graag willen ondernemen. De groepsruimte is specifiek ingericht voor deze leeftijdsgroep, met ruimte voor ontspanning, gaming, techniek, tafelvoetbal, koken en bakken. Op deze manier bieden we een breed scala aan activiteiten dat voldoet aan de wensen en behoeften van onze 8+ kinderen.

De kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook overstappen naar BSO De Torenvalk. Zo kunnen ze blijven genieten van activiteiten die perfect passen bij hun leeftijdsgenoten. Deze overgang zorgt ervoor dat kinderen in een omgeving blijven waar ze zich comfortabel voelen en waar ze uitgedaagd worden met activiteiten die aansluiten bij hun ontwikkelingsfase.

Ontdek met ons mee hoe BSO Het Vogelnest een inspirerende en plezierige omgeving biedt waarin elk kind kan gedijen en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen unieke manier.

Misschien heeft u ook interesse in:
KDV Het Vogelnest Peuteropvang Het Vogelnest BSO Torenvalk Basisschool Het Vogelnest Natuur BSO Vrije Vogels

Openingstijden:

Voorschoolse opvang
Ma-, di- en donderdag
07.00 - 08.30 uur

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur


LRK nummer:
200 667 038

GGD inspectierapport

Contact

Sperwer 1
1834 XN Sint Pancras

072 56 290 48


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij BSO Het Vogelnest? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden