Het Vogelnest

Koolmeesjes, gevestigd in IKC Het Vogelnest, staat het stimuleren van ontdekken, leren, samen spelen en vooral veel plezier hebben centraal. Wij bieden uw kind alle ruimte om, samen met andere nieuwsgierige peuters, zich optimaal te ontwikkelen en de wereld om hen heen te verkennen. Onze benadering is spelenderwijs, zodat uw peuter op een natuurlijke manier wordt voorbereid op de basisschool.

Wij zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten, waaronder muziek, yoga en zelfs af en toe deelname aan gymlessen met de kleuters. Onze thematische aanpak wordt afgestemd op de kleuterklassen, waardoor een naadloze overgang naar de basisschool wordt bevorderd. Uw peuter zal zich niet alleen amuseren, maar ook essentiële vaardigheden ontwikkelen die van pas komen in de volgende fase van hun educatieve reis.

Komt uw peuter bij ons spelen? Samen creëren we een boeiende en stimulerende omgeving waarin uw kind kan groeien, leren en genieten van deze kostbare eerste jaren van hun educatieve reis.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
618 050 991

GGD inspectierapport

Contact

Sperwer 1
1834 XN
Sint Pancras

06 27 47 60 92


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij de Koolmeesjes? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden