Peuteropvang De Carrousel

Welkom bij peuteropvang De Carrousel, waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar de kans krijgen om te ontdekken en zich te ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Bij ons heeft u de keuze tussen vaste of flexibele peuteropvang, volledig afgestemd op uw wensen. Bovendien bieden we een VE peutergroep voor kinderen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij hun (taal)ontwikkeling.

Bij peuteropvang De Carrousel delen we dezelfde onderwijsprincipes als basisschool De Carrousel en streven we naar een verbonden gemeenschap volgens de Jenaplanprincipes. Samen buiten spelen, gezamenlijke vieringen en samenwerken aan boeiende thema's staan centraal in onze aanpak. Op deze manier bereiden we peuters spelenderwijs voor op de overgang naar de basisschool.

Voor kinderen vanaf 4 jaar bieden we buitenschoolse opvang bij Babbels, waar we afwisselende activiteiten aanbieden om deze tijd zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Bij peuteropvang De Carrousel creëren we een betrokken en stimulerende omgeving waar elk kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en waar we gezamenlijk bouwen aan een sterke basis voor de toekomst. We kijken ernaar uit uw kind te verwelkomen in onze bruisende en leerrijke gemeenschap.

 

Misschien heeft u ook interesse in:
Basisschool De Carrousel Kinderopvang Babbels

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag
07.00 tot 19.00 uur

of alleen de ochtend:
08.30 tot 12.30 uur


LRK nummer:
155 183 047

GGD inspectierapport

Contact

Smaragd 27
1703 GA
Heerhugowaard

06 18 07 30 39
podecarrousel@allente.nl


Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij De Carrousel? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden